Comeback Fashion Group verwelkomt ARW als eerste distributeur

Zwolle, 24 September 2018

ZWOLLE - de Belgische mode distributeur ARW en de broekenspecialist Comeback Fashion Group zijn een samenwerking aangegaan om met de merken COM4 Trousers en North.84 de Belgische en Luxemburgse markt te gaan veroveren.

Ruim anderhalf jaar na de overname van Comeback Fashion en een succesvolle herpositionering van onze merken COM4 Trousers en North.84, begonnen onze ambities zich uit te breiden naar het buitenland, zegt Paul Horst van Comeback Fashion Group. Wij waren ons aan het oriënteren hoe we onder andere de Belgische markt konden gaan benaderen, en juist op dat moment benaderde de Belgische fashion distributeur ARW ons. Bij de eerste kennismaking en gesprekken merkten we hoe onze ambities en het plezier voor ons vak aansloten bij die van ARW. En zo ontstond een nieuwe, en ik denk een hele mooie, samenwerking.

ARW is een gerenommeerde distributeur met een groot en divers merkenpakket actief in België en Luxemburg. Iedere Belgische en Luxemburgse retailer kent of werkt met ARW. Vele merken hebben door ARW een belangrijke positie gekregen op de Belgische en Luxemburgse markt. Onze merken passen perfect bij ARW, zegt Paul. Ik ben ervan overtuigd dat door de kennis en ervaring van ARW, COM4 Trousers en North.84 ook in België en Luxemburg een groot succes wordt.

Onze nieuwsgierigheid werd gewekt doordat we de groei en de ontwikkeling van de merken van Comeback Fashion Group in Nederland zagen, verteld Isabelle Wouters van ARW Wij zijn altijd op zoek naar merken die passen bij onze retailers. Toen we met de Zwollenaren kennis maakten en het bedrijf zagen, werden we nog enthousiaster. De Belgische en Luxemburgse man lijkt qua bouw best veel op de Nederlandse, dus een pasvorm speciaal voor de Nederlandse man zal het hier erg goed gaan doen!